Warszawa
ul. Aleje Jerozolimskie 92
Program:
Jak utrwalić wypracowane efekty, czyli jak zakończyć proces redukcji masy ciała? (Tadeusz Sowiński)
Marketing dietetyka (Michał Wrzosek)
Klient, pacjent czy sportowiec – postępowanie żywieniowe w zależności od stopnia wytrenowania (Łukasz Jaśkiewicz)
Diagnostyka w gabinecie dietetyka sportowego – co, dlaczego i jak często badać? (Bartłomiej Pomorski)
Wspomaganie mózgu – czy możemy poprawić nasze funkcje poznawcze za pomocą diety i suplementacji? (Jacek Feldman)
Cholesterol pokarmowy – powoduje przyrosty masy mięśniowej czy miażdżycę? (Damian Parol)
Przygotowanie do startu w sportach siłowych z perspektywy dietetyka (Arkadiusz Matras)
Ładowanie węglowodanów – czy rzeczywiście działa? (Maja Tomczyk)
Prewencja i postępowanie w zaburzeniach odżywiania wśród sportowców (TBC)
Sen okiem dietetyka (Paweł Szewczyk)
Periodyzacja diety sportowca w praktyce (Ula Somow)